Foto van een John Deere Hakselaar, bezig met maïs hakselen. Loonbedrijf Hulshof uit Valthermond. Foto is geplaatst door oldtimergek op 20-10-2013 om 11:00:23, met 7 reacties.

John Deere 7400

oldtimergek
Foto van een John Deere Hakselaar, bezig met maïs hakselen. Loonbedrijf Hulshof uit Valthermond

Reacties

JD3010
Ik, KOETIE en jmos hebben dit object verplaatst van Tractoren John Deere Hakselaar (Maïs hakselen) naar Tractoren John Deere 7400 (Maïs hakselen)
Ernst-Jan
Waar is deze foto gemaakt? Ook in Ter Haar? Reden mooi wat trekkers mee hè 😉
oldtimergek
@Ernst-Jan dit was aan het vledderdiep, maishakselen voor middendorp. Heb er een hele serie foto's van, maar die heb ik niet geplaatst.
Ernst-Jan
Aha, ja Middendorp reed zaterdag ook mee, helaas kwam ik daar later pas achter. Toen reden ze met 8 trekkers tussen Ter Haar en de boerderij van Odink. De eerste 3 trekkers waren toen alweer terug op het perceel, de Deutz van Middendorp was toen nog niet terug.
Wat voor type is dat, weet je dat zo? Had hem al een keer eerder zien rijden, mooie combinatie zo met zo'n Kaweco silagewagen.
oldtimergek
@Ernst-Jan Die van Middendorp is een Agreton TTV 630. Heb er wel diverse foto's van. Ook nog van vorig jaar.
oldtimergek
@Ernst-Jan ik zat afgelopen zaterdag in Marieenheem en Lemele. Zal wel ff foto plaatsen van de deutz

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 7400 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!