Foto van een John Deere 7800, druk bezig met Ploegen / Eggen.. Foto is geplaatst door mdoornekamp op 27-10-2013 om 18:46:49, met 10 reacties.

John Deere 7800

mdoornekamp
Foto van een John Deere 7800, druk bezig met Ploegen / Eggen.

Reacties

mdoornekamp
Nu ook video hier op TF. Weet nog niet hoe ik de url hier bij de foto moet zetten. Help
JD 6430 The Best
JD 6430 The Best
Even met de rechter muisknop op het filmpje drukken, dan video URL kopieren, dan in het reactievak hier op tf plakken 😉
mdoornekamp
@JD 6430 The Best Moet ik dan op Youtube op het filmpje drukken of op TF
JD 6430 The Best
@mdoornekamp Kan op allebij, ik heb het net op TF gedaan, maar dat maakt niet zoveel uit volgens mij 😉
mdoornekamp
@JD 6430 The Best en heb je de video al bekeken
JD 6430 The Best
@mdoornekamp Ja zeker! Het loopt mooi erover zo! Wij hebben van de week het loopwiel ook van de ploeg af gehaald, het land lag niet mooi vlak, dus zo liep de ploeg wat rustiger, ik kon op de natte plekken wel merken dat ik meer tractie had 😉
mdoornekamp
@JD 6430 The Best Ja ik ploeg ook vaak zonder wiel, maar heb hem er van de week ook een keer weer aan moeten zetten. Perceel was erg onregelmatig met dempingen erin. Kon de ploeg zonder wiel niet op egale diepte houden. Als je dwars over de sporen ploegt kun je het wiel beter thuis laten. Maisland begint al aardig nat en taai te worden.
JD 6430 The Best
@mdoornekamp heel vaak ploegen wij ook dwarsover de sporen met het wiel eraan, dat gaat ook prima, zolang hij maar niet al te veel op het wiel steunt, dan loopt hij ook wel rustig, maar hier waren de sporen toch iets te diep om hem mooi te laten lopen, het scheelt wel aardig in gewicht, zeker als het wiel steeds vol loopt.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 7800 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!