Foto van een Claas Jaguar 940, bezig met maïs hakselen.Tja, van de eerste 60SF tot de 870/890-serie heb ik Claas hakselaars altijd prachtig gevonden, maar dit gerimpelde ding vind ik echt afschuwelij

Claas Jaguar 940

Martin Holland
Foto van een Claas Jaguar 940, bezig met maïs hakselen.
Tja, van de eerste 60SF tot de 870/890-serie heb ik Claas hakselaars altijd prachtig gevonden, maar dit gerimpelde ding vind ik echt afschuwelijk, sorry dat ik het zeg. En natuurlijk doet het niets af aan de kwaliteit van Claas hakselaars, maar om op de foto te zetten is een FR/Big X/JD7000 toch heel wat aantrekkelijker Nu niet gaan schieten op de fotograaf, ik geef alleen maar mijn mening, ik vind het zelf ook jammer.

Reacties

franky-pieters
@Martin Holland
Ik prefereer een Krone maar dit neemt niet weg dat dit een prachtige foto is 😉
Stef_S
@Martin Holland Kan me vinden in je mening Martin, d'r gaat niks boven een 'zwartbuikje' 😃
Dartie
@Martin Holland Ik vind het prachtmachines 😃

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Jaguar 940 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!