Foto van een Case IH Axial Flow 7230, bezig met maaidorsen.. Geplaatst door jvdb op 05-11-2013 om 21:43:33, met 10 reacties.

Case IH Axial Flow 7230

283 foto's van @jvdb

Foto van een Case IH Axial Flow 7230, bezig met maaidorsen.

Reacties

jeroen946
Echte kwalitijt 😉
franky-pieters
Loonbedrijf Maas uit Markelo, mooie foto
Miniplaat
Ik ben wel benieuwd hoe deze rups combine zich verhoudt tot de Claas Lexion Terra-Trac die altijd bij ons komt dorsen 😉 Welke zou minder sporen trekken, welke zou langer doorlopen, dat soort dingen. Iemand die iets weet van een vergelijk?
SJB533
@Miniplaat
Ik denk, dat het weinig uitmaakt 😉
Miniplaat
@SJB533
Ik zou het eigenlijk wel is willen zien haha. Maandag komt Te Riet met de Lexion Terra Trac 570 (geloof ik..) bij ons in Laren dorsen, Markelo ligt dichtbij xD Jammer dat dat niet zo snel even te regelen was.
SJB533
@Miniplaat
Beide naast mekaar is t mooiste he. Maïs hier is er ook aan toe?
Miniplaat
@SJB533
We beginnen met de 20 hectare die thuis ligt en dan gaan we direct door naar Drenthe. Het liefste hadden we gewacht op droogte en vorst, maar aangezien in Gees al een blok van 23 bunder half aan de grond ligt kunnen we niet langer wachten. We hopen dat de grond niet helemaal kapot wordt gereden overal, dat is een kostenpost..
SJB533
@Miniplaat
Dus hebben jullie een moeizame oogst? In Drenthe komt een plaatselijke loonwerker?Hoe is het trouwens op die percelen van de spitter?
Miniplaat
@SJB533
De percelen van dat diepspitten staat nu bijna de beste maïs die we hebben. Dat ligt ook gedeeltelijk aan de nieuwe sloten natuurlijk, maar het is goed uitgepakt! We zijn nog niet begonnen met oogsten, maandag de eerste percelen bij huis, daarna gaat Te Riet verder in Drenthe

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Axial Flow 7230 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!