Foto van een John Deere 7000 Serie, bezig met maïs inkuilen.  Loonbedrijf v.d. Broek uit Boekel aan het werk in 2005.  Typenummer kon ik helaas niet lezen..

John Deere 7810

Martin Holland
Foto van een John Deere 7000 Serie, bezig met maïs inkuilen. Loonbedrijf v.d. Broek uit Boekel aan het werk in 2005. Typenummer kon ik helaas niet lezen..

Reacties

CHALLENGERfan
Niet echt 'Uit de oude doos' te noemen, maar toch ook leuk om eens foto's te zien van toch al weer 8 jaar geleden! En aan de kwaliteit van de foto is het iig niet te zien!
Martin Holland
2005 was mijn eerste 'digitale'jaar.. 😉
selten
@Martin Holland
Deze loopt nou nog bij Rovers, toch? Ik zal eens vlug terugkijken. Ik meen 7810 als dat kan
Fendt-scania
@Martin Holland Het is een 7810.

@selten Deze loopt niet bij rovers.
JD3010
Ik, JD3010 en trean hebben dit object verplaatst van Tractoren John Deere 7000 Serie (Maïs inkuilen) naar Tractoren John Deere 7810 (Maïs inkuilen)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 7810 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!