Loonbedrijf Bosmans Hilvarenbeek met de Krone Big X V12 in de mais, gisteren( maandag 18 november) in Diessen(N-B), zonder al te veel in te sporen en zonder vast te rijden werdt hier 3 hectare mais ge

Krone Big X V12

JD6930
Loonbedrijf Bosmans Hilvarenbeek met de Krone Big X V12 in de mais, gisteren( maandag 18 november) in Diessen(N-B), zonder al te veel in te sporen en zonder vast te rijden werdt hier 3 hectare mais gehakseld die later gezaaid was als de rest en daardoor niet tegelijk rijp was en door de regen ook niet eerder van het land kon.

Reacties

JD6930
jeroemdeenen
Gister zat bosmans met hakselaar tot balle toe in de grond hoorde ik toch
JD6930
Quote @jeroemdeenen:
gister zat bosmans met hakselaar tot balle toe in de grond hoorde ik toch

Gister wel ja, langs de provinciale weg richting Hilvarenbeek, bij het viaduct(bij limskuilen), stonden 3 trekkers(van de grondeigenaar/boeren uit de buurt) voor de trekker met wagen ook hoorde ik, ons pa was er even langs gereden toen ie van de Lepper af kwam.

Bij ons hadden ze het maandag nog net zonder vast rijden er af kunnen halen hoorde ik. Dat was tenminste tot het moment dat ons pa Joop aan de telefoon had gehad, maar aan het land te zien zal er daarna wel geen meer vast gereden hebben, wand erg veel sporen lagen er niet.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Krone Big X V12 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!