John Deere en Krone druk aan het hakselen op de miniaturenbeurs in Zwolle. Foto is geplaatst door bartjee op 24-11-2013 om 19:16:25, met 10 reacties.

Landbouw miniaturen 1:32 John Deere

bartjee
John Deere en Krone druk aan het hakselen op de miniaturenbeurs in Zwolle

Reacties

JD6930
Sodeju! Net echt! Als jer nog bestuurders in hadden gezeten was het haast niet van echt te onderscheiden!

Jullie zijn goed bezig!

Wordt er op het diorama ook nog wel eens wat veranderd of niet? Heb laatste tijd geen updates meer gezien van jullie op het LMF.

Kopen jullie die Krampe's van Wiking ook? Weet jij dan toevallig wanneer ze leverbaar zijn? Wandt op het LMF zegt Atte H dat ze beide pas in februari 2014 leverbaar zijn, terwijl de Big Body 650 (die ik wil kopen) op de site van Wiking op december staat en nu leverbaar is. 19 november kreeg ik een mailtje terug van een medewerker van de importeur(Geert-Jan de Kok) van de echte 1:1 Krampe's en die melde dat de levertijd van de Big Body 650 enkele weken was. Dus dan is het zeker wel in december en niet februari.
JD3010
Prachtig zo!!!!!
bartjee
Het gedeelte waar deze foto op staat is helemaal nieuw, er word inderdaad niet heel veel gepost op het LMF omdat facebook en tf veel sneller gaan. Het laatste stuk dio zijn we vorige week zaterdag aan begonnen en de rest van de week geen tijd gehad van posten. 😉
anrie
Op de beurs stond die met een deutz of niet
bartjee
Nee hoor, de deutz stond er achter naast de dewulf
JD6930
Quote @bartjee:
Het gedeelte waar deze foto op staat is helemaal nieuw, er word inderdaad niet heel veel gepost op het LMF omdat facebook en tf veel sneller gaan. Het laatste stuk dio zijn we vorige week zaterdag aan begonnen en de rest van de week geen tijd gehad van posten.

Ah kijk! Mooi! Wat is julliue fb pagina?

Dat gaat inderdaad veel sneller. Op die forums moet je iedere foto verkleinen voor je hem kan uploaden, hier en op fb hoeft dat niet.
john deere 6210R
Niet te onderscheiden van het echt!!!
bartjee
Onze fb pagine is '' miniatuurboerderij ''
BartFarming
Ik vond het eerst ook al zon rare foto zo zonder bestuurders, maar naar het lezen van de eerste reactie zag ik pas dat het niet echt was 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landbouw miniaturen 1:32 John Deere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!