Foto van een Joskin Silagewagen, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door robbert7130 op 26-11-2013 om 21:49:09, met 27 reacties.

Joskin Drakkar

robbert7130
Foto van een Joskin Silagewagen, bezig met poseren.

Reacties

caseboy
Ik denk als je die wagen gebruikt da je een beetje veel verliest
rubenv
@caseboy zit een schuifwand in 😉
Het nieuwe model /ge-update.
Nog beter en nog wat lichter.
caseboy
@rubenv hij is dus ingeschoven
rubenv
@caseboy ja is eigenlijk een joskin drakker
caseboy
@rubenv drakker?
tolkamp
Hij is wel ge-update maar of het er beter van geworden is???
Hurli356
@tolkamp Klinkt als ervaring?
tolkamp
@hurli356 klopt
Hurli356
@tolkamp Is dit zelfde systeem als jij op de vrachtwagen hebt dan? Ondertussen ook drukwissel aan het opbouwen?
tolkamp
@hurli356 ja klopt het zelfde systeem. Drukwissel wordt over een paar weken opgebouwd. De ginaf staat nu bij tebbe in de fabriek, daar wordt nu de strooier opgebouwd
Hurli356
@tolkamp Kijk, dus recht van spreken 😄 Dan wacht ik de foto's aan die er ongetwijfeld gaan komen van compost strooien. Is het zo iets speciaals dan? Dat opbouwen van die strooier? Of gewoon iets wat ze nog nooit eerder hebben gedaan?
tolkamp
Ze maken de strooier helemaal op maat... Om hem mooi te laten passen
tolkamp
Ze bouwen er zeker 5 in een jaar op een vrachtauto, maar elke auto is anders
Hurli356
@tolkamp Op die manier, zal dan wel echt heel mooi werken als het zo goed op maat gemaakt wordt. Kan me er wat bij voorstellen, welk merk heb je, hoeveel assen, enz. enz..
930triplemaaier
@tolkamp
voordeel is dat tenminste goed in de verf zit. Als je zelf later nog de bevestigingen er aan moet lassen wordt het kwastwerk en dat zijn dan vaak toch de plekken waar die als eerste gaat roesten

Worden de walsen via de gewone pto op de versnellingsbak aangedreven of heb je nog een speciale (vermogens)pto laten monteren?
tolkamp
@930triplemaaier er zitten geen walsen in de joskin
930triplemaaier
@tolkamp bedoel van de strooier
Quote @tolkamp:
Hij is wel ge-update maar of het er beter van geworden is???

Niet tevreden over jou Drakkar dan? Vertel
tolkamp
@930triplemaaier strooier wordt aangedreven door een pto die gemonteerd is tussen de motor en kopplingshuis. Dus wordt rechtstreeks aangedreven
tolkamp
@stijnthedeeredriver de As van de aandrijving van de rol is gebroken waar het zeil om opgerold wordt. Met een lading van 25 ton... Maar joskin is dit nog aan het onderzoeken zeggen ze.
@tolkamp DAAR word je niet vrolijk van! :s
Hebben ze service verleend / garantie? (als ik vragen mag)
tolkamp
@stijnthedeeredriver ze hebben het wel weer gemaakt, maar had nooit mogen breken met 25 ton, met de 10 de bak vol... Dus vind wel dat het verzwaard moet worden!
jehan
@930triplemaaier goed in de verf hmmm zag vandaag enkele joskin machines die zaten niet goed in de verf hoor
jand
Heeft een drakkar hier op de streek gelopen op demo bij enkele loonwerkers en boeren. dat ene bedrijf was constant met 27ton (ongeveer) wortelen op weg en met de laatste rit zo'n ton 7 brak ook diezelfde as even geluk gehad bij een ongeluk dan... blijkbaar een gekend probleem dus, maar ik zag hier al reacties op foto's van tandem drakkar's met 30ton mais erop, maar ik heb wel diezelfde tandem bij joskin zien staan tijdens de 'profesionelen' dagen op het einde van vorig jaar... dus die as heeft het wss ook niet gered 😄
radium45
Ik, radium45 en dickt hebben dit object verplaatst van Tractoren Joskin Silagewagen (Poseren) naar Tractoren Joskin Drakkar (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Joskin Drakkar ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!