Loonbedrijf Bosmans Hilvarenbeek in samenwerking met meerdere agrariërs(7430 op de achtergrond) aan het werk op een nat perceel mais waar ze vanochtend(30 november) met succes de 2e poging deden om d

John Deere Meerdere

JD6930
Loonbedrijf Bosmans Hilvarenbeek in samenwerking met meerdere agrariërs(7430 op de achtergrond) aan het werk op een nat perceel mais waar ze vanochtend(30 november) met succes de 2e poging deden om de mais te hakselen.

In samenwerking met agrariërs werdt het klusje dat heel wat uren in beslag nam zonder dat de Krone Big X V12 op dubbellucht vast reed en de trekkers met wagen enkel 1 sleeptrekker nodig hadden geklaard.

Reacties

Mooiwark als het loopt
JD6930
Quote @johndeere6910forever:
Mooiwark als het loopt

Jazeker, ging niet slecht zover ik het zag, ze hadden denk wel erger voorspelt aangezien de eerste poging na een stukje al letterlijk in de modder weg zakte een aantal weken hiervoor.

Op de 7710 zit TF'er @Toontje Kemper
Toontje kemper
@JD6930 Ging goed, nu hebben we echt alle mais af!
JD6930
Quote @Toontje kemper:
@JD6930 Ging goed, nu hebben we echt alle mais af!

Ja het viel mij ook wel mee hoe nat het was. Maargoed, alst met een trekker voor de trekker met wagen niet lukte had er vast wel een 2e voor gestaan. 😛

Heb van ons pa gehoord dat er op die grote hoek langs de grote weg in beek(bij het viaduct bij limskuilen) wel een aardig rijtje trekkers voor de wagens stond, en alsk het goed heb de hakselaar af en toe ook nog erbij.

Oke, mooi, kan Joop weer aan de slag om de grasbek weer aan de Krone te hangen en natuurlijk aan z'n andere winterklusjes werken. Zag alweer wat maandjes geleden dat ie aan het dichtmaken van z'n schuur begonnen was.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van John Deere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!