7620 DynaVT Exclusive. Foto is geplaatst door MaartenMandemaker op 30-11-2013 om 21:41:41, met 37 reacties.

Massey Ferguson Interieur

MaartenMandemaker
7620 DynaVT Exclusive

Reacties

DjieDjie
Mooi spul he Maarten!? Al een goede deal kunnen maken 😉?
jmos
@MaartenMandemaker
de 7620? of een kleiner type?
mftrekkers
Dan is de 6475 wel wat voor @massey8690
MaartenMandemaker
@jmos Nee een slag lichter
jmos
@MaartenMandemaker
7616? Weer dyna-6 of beviel de demo zo goed dat et dyna-vt wordt?
massey8690
@MaartenMandemaker Proficiat mandemaker! een 6600 serie kan de kippers niet baas? 😛 komt wel een unieke occasie vrij dan jah! helaas krijgen wij het dak vol zonnepanelen, ipv. een helse machine op de bult/tussen 2 maaiers 😃
MaartenMandemaker
@jmos 7616 Dyna6. Die bak bevalt ons heel goed
MaartenMandemaker
@massey8690 Dank u Jasper! Oh vast wel hoor die is er in net zoveel pk's tegenwoordig. Het enige verschil is de motor en 25 cm lengte 😄 En wat prijsverschil natuurlijk 😄 En vind zelf de lengte van een 6 cilinder altijd wel fijn. Niet voor alles is het handig maar daar hebben we een andere trekker voor. Een 6 cilinder is wat stabieler.

Das nou jammer ik denk die kan zo op transploft richting Rouveen 😛. Maar goed zonnepanelen zijn ook een mooie investering jah? Hoeveel vierkante meter krijgen jullie? Wij hebben ook 2 systemen op het dak liggen, word je extra blij als de zon schijnt 😃
jmos
@MaartenMandemaker
veel plezier ermee 😄
massey8690
@MaartenMandemakerkan me goed voorstellen dat een 6 pitter beter bevalt met bepaald werk 😉 of zou een 6600 nog bijna duurder zijn? veel nieuwer dan een 6400 tier1 zal hier niet gauw op de dam komen waarschijnlijk. 6290xl lijkt me ook een geweldige machine. 140 paneeltjes komen erop, jammere is dat je niet direct plezier/nut van zo'n investering hebt.. 😛
MaartenMandemaker
@massey8690 Neen een 6600 is wel goedkoper. Maar het enige verschil is de motor. Moet zeggen dat zo'n 4 cilinder wel super rustig loopt. 6290 zijn ook mooie trekkers, en een xl is ook nog dik uitgevoerd. Nee direct rendement heb je niet, maar neem aan dat er wel subsidie op zit, en dan verdient het zich wel snel weer. We hebben hier een systeem met 18 panelen en 1 met 60 panelen. Je staat er van te kijken hoeveel ze nog leveren al het wat minder zonnig weer is of s winters als de zon lager staat. En je hebt er verder geen omkijken na.
massey8690
Aha, met die panelen moet je ook een beetje geluk hebben denk ik. Zit een boel verschil in per merk/leverancier, de 1 belooft dit de ander dat, we zullen over 20 jaar wel zien wat het best is/langst volhoud.
hobbyboer
Quote @MaartenMandemaker:
@DjieDjie Jup
En, heb je er ook een bumper bij kunnen bedingen?
MaartenMandemaker
@hobbyboer Nee spijtig genoeg niet zo'n prachtige bumper 😉 Heb zelf ook liever wat 'handzamere' modellen
hobbyboer
Ja idd, vooral bij de uitvoeringen waar ze tot de standaarduitrusting behoren zijn ze vaak net even wat mooier geïntegreerd 😉
DjieDjie
Kijk aan Maarten das een mooie deal! Dyna6 in de 7600 serie is nog weer wat verfijnd t.o.v. de 6400 vind ik. Nu wel 50km en vooras vering genomen? Of gewoon weer 40km/u? En welke uitvoering? Banden van de 6475 overgenomen?
Bij ons komen 2x 7619 DynaVT i.p.v. 6485 te lopen als het goed is 😃.
MaartenMandemaker
@DjieDjie Dat dacht ik 😄 Ik heb alleen nog maar op een 7600 D6 gereden bij mechatrac, dus veel ervaring heb ik er nog niet mee. Hij schakelde wel mooi, ook tussen de groepen. Ook zitten er wat meer instelmogelijkheden op volgens mij. De automaat gebruik ik nu trouwens nooit. Heb jij er meer ervaring mee? Een efficient uitvoering, 50 km/u met voorasvering en opti ride. Er komen nieuwe banden onder, wel weer dezelfde maten.
Oke dus jullie gaan over op vario? Rijd ook prachtig. Welke uitvoering word dat? Hoeveel uur hebben die 85 ondertussen gelopen?
fanMF
Na wat proefrijden hebben wij ook vorige week de beslissing gemaakt voor een 7618 dyna VT exclusive.
MaartenMandemaker
@fanMF Aha dat is een mooie luxe trekker! 6290 ingeruild?
fanMF
Jup, de 6290 wordt nog ingeruild, 7618 krijgen we waarschijnlijk in maart.
MaartenMandemaker
@fanMF Ja die van ons ook is de bedoeling. 6290 al veel uren gelopen?
fanMF
Nee valt mee, trekker is van 2002. nu ruim 5500 uur, bij ons draaien de trekkers allebei ruim 500 uur per jaar.
DjieDjie
@MaartenMandemaker mooie uitvoering krijgen jullie zo. Ik heb anderhalf jaar geleden een paar dagen met een 7620dyna6 gereden. Zitten inderdaad wat meer instel mogelijkheden op, bediening is ook veel meer gelijk aan de dynavt nu. Ook cruise control, sv1/2 e.d. De automaat op de huidige dyna6 gebruik ik ook nooit, veel te onrustig, vooral met afremmen/terug schakelen. Dat is bij de nieuwe wel ietsje beter maar nog steeds niet optimaal naar mijn bescheiden mening;). De 85's hebben tussen de 5 en 6,5 duizend uren gelopen nu. Blijft er nog één en gaan er 2 weg voor vario's inderdaad. Loopt toch wat lager in de toeren met het vele transport werk dat ze bij ons doen. Komen ook in de efficiënt uitvoering bij ons.
DjieDjie
Al wat bekend over de levering van het nieuwe paard @MaartenMandemaker ? De eerste voor ons schijnt bij de dealer te staan, dus zal op gaan schieten nu voor ons.
MaartenMandemaker
@DjieDjie Ja hij is maandag bij de dealer aangekomen. Al ff een proefritje gemaakt 😄 Fronthef moet er nog op gebouwd worden. Wat voor banden krijgen jullie eronder?
fanMF
@MaartenMandemaker

Een zuidberg fronthef? Geen geintegreerde?
MaartenMandemaker
@fanMF Ja er komt een Zuidberg voor. Zat nogal verschil tussen. Die van jullie al binnen?
fanMF
@fanMF

Ahaa zodoende! Nee nog niet binnen, 3e week van maart!
DjieDjie
@MaartenMandemaker hoe beviel die? Bij ons komt er achter 710/70 R38 en voor 600 onder volgens mij. Merk weet ik niet precies, Michelin of Trelleborg als het goed is. Laat maar komen dat speelgoed haha. Krijgen jullie ook eco frontpto?
MaartenMandemaker
@DjieDjie Ja rijd mooi he 😄 Zitten wel veel meer mogelijkheden op als op de 6400 serie. Nee geen eco frontpto. Jullie wel?
DjieDjie
Ja rijdt zeker mooi @MaartenMandemaker. Zitten inderdaad meer mogelijkheden op, alleen maar mooi toch!?
wij hebben geen fronthef en pto nodig op de grote masseys.
jmos
@MaartenMandemaker
Staat ie ondertussen al op de dam?
MaartenMandemaker
@jmos Ja hij is er, vorige week donderdag. De eerste 50 uren staan er al op
Valtrapowerr
jmos
@MaartenMandemaker
Wordt goed gebruikt dus 😛

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson Interieur ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!