Foto van een Ford 9600, bezig met ploegen / eggen.. Foto is geplaatst door l de b op 01-12-2013 om 13:05:18, met 11 reacties.

Ford 9600

l de b
Foto van een Ford 9600, bezig met ploegen / eggen.

Reacties

caseboy
Prachtig
mdoornekamp
Dit kan ie wel trekken op lichtere grond? Lijkt op een vogel in nood ploeg
Guy JD
Een vogel in nood? Waar? Ik zie alleen een Ford met een 4-schaar ploeg...haha
hobbyboer
Quote @mdoornekamp:
dit kan ie wel trekken op lichtere grond?
Makkelijk en op zware grond ook nog wel. Als het maar droog is en dat zeg ik niet omdat het een ford is maar omdat er niet zoveel profiel op de achterbanden zit.
Ik heb vroeger nog met een 2wd ford op cultuurwielen geploegd, ging prachtig. Ik was toen nog een jong kereltje en de trekker was van een buurman, maar die wist wel hoe je een ploeg moest afstellen. Maximaal gewichtsoverdracht, de voorwielen tikten maar af en toe de grond aan 😄
mdoornekamp
@hobbyboer ja deze heeft er ook flink front gewichten aan. En geen wiel op de ploeg
hobbyboer
@mdoornekamp Precies! en aan pk's ook geen gebrek, dus als de trekkrachtregeling van dit ding nog een beetje fatsoenlijk werkt sjouwt die er zo mee weg
ford andre
Hallo leendert hebben wij deze motor toen gereviseerd voor jou?
unimog-406
Mooie combi!
l de b
@ford andre ja klopt paar jaar gelede toen die klep naar benede was gekome! hij doet goed nou ruim 1000 uur mee gedraait!
l de b
@mdoornekamp is nog een niemijer ploeg is later vogel en noot geworde! gaat best als t maar droog is

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 9600 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!