Wielink Agrarische dienstverlening met de John Deere 6210R met een Schuitemaker Rapide 3000. Onder de pijp van de Claas Jaguar 950 van Lohnunterhemen Scholten Laar (D). vorige week woensdag middag aan

John Deere 6210R

fendtvario
Wielink Agrarische dienstverlening met de John Deere 6210R met een Schuitemaker Rapide 3000. Onder de pijp van de Claas Jaguar 950 van Lohnunterhemen Scholten Laar (D). vorige week woensdag middag aan het hakselen voor een vergister in de omgeving Emlichheim (D).

Nu meer op: jtnfotografie.nl/

Reacties

johndeerefavo
Zooweee , mooie trekker , ik heb nog nooit zo'n mooie R serie gezien 😄
gerjan600
@fendtvario is een 6210R
mennojohndeere
@gerjan600 je pa heeft goed geïnvesteerd
gerjan600
@mennojohndeere haha was ut mn pa maar, ik werk daar op zaterdag. Toen ik 13 was al en hij vond het mooi om mij veel dingen te leren en ik vind het ook mooi om dr te helpen. Mee naar duitsland enzo. Bij de vergister heb ik nog met de 7530 gereden was super.
Martin Holland
Top man!
case-valtrapower
Mooie trekker!!
mennojohndeere
@gerjan600 ik dacht helemaal dat het je pa was hahaha
gerjan600
@mennojohndeere haha nee was het maar zo'n feest 😃

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6210R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!