Bewerkte versie van een Deutz-Fahr 9340 TTV, bezig met poseren.Originele foto: http://www.maskinbladet.dk/sites/default/files/pictures/articles/MB05364525-2.jpg

Deutz-Fahr 9340 TTV

Wim3065
Bewerkte versie van een Deutz-Fahr 9340 TTV, bezig met poseren.
Originele foto:

Reacties

steyr8090turbo
Knap gedaan
Boerenjongen16
Netjes gedaan inderdaad! Misschien om écht af te maken een sort of horizon op de achtergrond maken ( alsof tie in een halfronde ruimte staat).
Wim3065
Reflecties op de vloer vallen me nog vies tegen. Maar dat is ook niet zo simpel helaas, ik heb de vlotte oplossing nog niet gevonden.
Bedankt voor de vele +1'tjes en de reacties 😄!
Wim3065
@Boerenjongen16
Mijn eerste idee was om iets zoals onderstaande afbeelding te creëren, maar het ligt me precies niet helemaal. Wat nu gemaakt is, is inderdaad te zwart, er moet wat meer variatie inzitten in de achtergrond.

atlaspower
@Wim3065 dat is nog eens mooi bewerken topper jonghe..
Wim3065
@atlaspower

Dankjewel. Ik ben ook geen fan van die extreme vieze kleuren en opgeblazen wolken die je hier frequent ziet passeren.
Boerenjongen16
@Wim3065 Al doende leert men, vind het knap gedaan!
Fendt
+1
T track
Mooi bewerkt
en een dikke +1

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr 9340 TTV ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!