Schlüter Super Trac 1700TVL-LS, bezig met op kruissnelheid zijn.Deze nummertje 004 rijd rond dicht bij huis. Nr. 003 rijd in het Nederlandse Landgraaf rond, volgens een bron zou 002 ook teruggekeerd

Schlüter Super Trac 1700 TVL

+1
Schluterfan
Schlüter Super Trac 1700TVL-LS, bezig met op kruissnelheid zijn.

Deze nummertje 004 rijd rond dicht bij huis. Nr. 003 rijd in het Nederlandse Landgraaf rond, volgens een bron zou 002 ook teruggekeerd zijn naar de Nederlanden... Nu nog maar uitzoeken waar 001 rondhangt 😃. Met een productieaantal van 4 stuks was er van dit type dus geen sprake van serieproductie... De reden daarvan scheen geweest te zijn dat het prijsverschil met de 1900 te verwaarlozen was.

Schlüter Feldvorführung Freising, September 2013.

Reacties

Arrie94
@Schluterfan Het blijven mooie verhaaltjes, vooral omdat er van veel typen maar erg weinig zijn. Zelfde verhaal als de Fendt 62x serie.
kleineW
Zo een heeft mijn oom ook gehad volgens mij. Een 1500 tvl

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super Trac 1700 TVL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!