Foto van een Liebherr meerdere, bezig met poseren. opendag jennissen den dungen. Foto is geplaatst door fendtkubotab1600 op 18-12-2013 om 18:04:23, met 17 reacties.

Liebherr meerdere

fendtkubotab1600
Foto van een Liebherr meerdere, bezig met poseren. opendag jennissen den dungen

Reacties

eddie
Geen 1 met draaikantel of kantelstuk ?
fendtkubotab1600
@eddie nou je het zegt. maar da zullen ze vast wel hebben.
eddie
Viel me zo op, hier zijn veel kranen die dat nu hebben in de wegenbouw maar ik weet ook nie wat hun er mee doen met sommige klussen ben je het ook niet nodig
john deere 7810
Apart inderdaad
Dion
Ze zullen ze denk ik wel hebben maar dr zijn draai en kantel stukken die je met snelwissel aan en af kan koppelen
jellie
Ligt er net aan waar het is. Bij is het totaal niet standaard zo een draai kantel stuk. vindt zelf ook beetje onzin om zo een ding vast eraan te hebben. Kan je beter los hebben scheelt weer gewicht.
GROENEDEERE
@Dion

zo een heb ik er ook aan hangen. Met sloopwerk of vrachtwagens laden gaat ie er af. Capaciteit met een dks is erg laag in de kuubs
eddie
Quote @jellie:
vindt zelf ook beetje onzin om zo een ding vast eraan te hebben

Iedereen die hier zoon rototilt heeft, heeft hem er vast aan.

capaciteit omlaag ? met sloopwerk is het idd nie echt handig zo ding er tussen maar met vrachtwagens laden valt et wel mee toch ? ken kranen van 17 ton met draaikantelstuk en 1050 liter bak er aan die kunnen ze vrij vol krijgen met zand/grond erin en op lange giek weinig problemen. Tuurlijk snap ik dat zo ding 3 / 400 kg weegt en dat je dan minder kunt tillen dan zonder zo ding.
Eppe
Zal ook wel een kostenplaatje aan zitten zie 8 kranen keer pm 10.000 en dit zullen niet de enige kranen zijn bij hun
eddie
Ja klopt 12 a 15000 euro met monteren en alles er bij, maar ik ben van mening dat een nieuwe kraan die de wegenbouw in gaat niet meer zonder kan!
GROENEDEERE
@eddie

ik heb tot nu toe nog geen enkele kraan gezien met dks met een bak groter dan 850 liter. Steel van de kranen met vaste dks worden ingekort.
Ik hen zelf aan mn 14 tons mobiele een 1000 liter groter moet t echt niet zijn.
eddie
@GROENEDEERE

Dat inkorten klopt ja, maar gebeurt ook niet bij alle kranen, hier lopen kranen van 17 a 18 ton en die hebben zo 1050 liter bak er aan en opzich wil dat best, maar idd zo 14 15 tons kraan is 850liter groot zat.
weytjens
Is daar nu weer opendag geweest
Sanderzz
@eddie

draaikantelstukken is voor machinisten die niet kunnen kranen. kost klauwen geld. je kracht en cappaciteit vermindert dramatisch. en 99 van de 100 lopen er alleen maar de hele dag mee te spelen. ipv dat de meer doen omdat t makkelijker gaat als met een vaste bak
New Kobelco
Als je op treinspoor moet werken is een dks iets heel erg goed denk.
stevenvredo
Mooi hoor allemaal 314's op een rij

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Liebherr meerdere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!