Foto van een Holder Cultitrac A 60, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door Ditzj op 22-12-2013 om 23:04:42, met 6 reacties.

Holder A 50

37 foto's van @Ditzj

Ditzj
Foto van een Holder Cultitrac A 60, bezig met poseren.

Reacties

AG35
Mooie Holder A 50!
marcoMFFAN
Ik, AG35 en SJB533 hebben dit object verplaatst van Tractoren Holder Cultitrac A 60 (Poseren) naar Tractoren Holder A 50 (Poseren)
Ditzj
Culitrac is dan niet deel van het merknaam ?
AG35
@Ditzj Cultitrac is een ''reclame naam'' Werdt soms in folders gebruikt, soms een sticker op de tractor. Het is een benaming voor de Holder kniktractor.
New Kobelco
Wij hadden precies dezelfde nieuw gekocht . Een paar jaar later dezelfde terug nieuw met voorlader . niet kapot te krijgen ,start altijd, bere sterk ongelooflijk degelijk. . De degelijkste smalspoor dat ze ooit gemaakt hebben.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Holder A 50 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!