Claas Lexion 770 TT in Zweden. (2013). Foto is geplaatst door thomie22 op 25-12-2013 om 18:40:32, met 4 reacties.

Claas Lexion 770

thomie22
Claas Lexion 770 TT in Zweden. (2013)

Reacties

Knoppert
@thomie22
Mooie foto's uit Zweden! Is dit nog steeds in het Zuiden? Ben je ook in de buurt van Svalöv geweest toevallig? Misschien heb je wel het bedrijf waar ik stage heb gelopen op de foto gezet dan.

Zij hadden een paar jaar terug nog een Lexion 600, maar daar hadden ze toen de motor van opgeblazen dus dat zou inmiddels al een nieuwere kunnen wezen. Graan afvoeren deden ze nu geloof ik met een Fendt 820 en 936 en misschien wat oudere Case en Valtra trekkers. Ben benieuwd!
thomie22
@Knoppert Dit is nog steeds in het Zuiden. Wij waren er op vakantie afgelopen zomer. Wij zaten in de buurt van Orkeljunga. Dit is wat zuidelijker, Mörarp. De afvoercombi is een Fendt 820 maar hier heb ik maar een foto van. Ik heb niet meer combi's gezien. Op de foto is de neus van de Fendt te zien achter een hoop stof en stro...
Knoppert
@thomie22
Ah oké, daar in de buurt hadden ze geen land. Was wel super mooi daar, echt een mooi landbouw gebied. Moet er van de zomer maar weer eens gaan kijken.

Mocht je nog een keer die kant uit gaan moet je eens op het industrie terrein van Staffanstorp gaan kijken. Daar zitten zo 4 hele grote dealers vlak bij elkaar.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Lexion 770 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!