Nu het einde van 2013 nadert is het tijd om terug te kijken op de mooie en minder mooie momenten van het jaar. Een van mijn mooie momenten was de mooie dag: 21 augustus.Loonbedrijf Bosmans Hilvarenbee

John Deere 8200

JD6930
Nu het einde van 2013 nadert is het tijd om terug te kijken op de mooie en minder mooie momenten van het jaar. Een van mijn mooie momenten was de mooie dag: 21 augustus.

Loonbedrijf Bosmans Hilvarenbeek tijdens de grasoogst in actie op meerdere aan een gesloten percelen in Diessen, zoals gewoonlijk verzorgde de Krone Big X V12 het hakselwerk, de grasafvoer werdt verzorgt door de John Deere 8100 met zelfbouw tandem + bobeco en de John Deere 8200 met zelfbouw haakarm met bobeco.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 8200 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!