Foto van een Massey Ferguson 390.Niet meer in eigen bezit, maar wel waar ik nog steeds mee werk, pracht model MF, wendbaar en makkelijk bedienbaar en door de weinige tandwielovergrengingen enorm fel e

Massey Ferguson 390

mjn1971
Foto van een Massey Ferguson 390.
Niet meer in eigen bezit, maar wel waar ik nog steeds mee werk, pracht model MF, wendbaar en makkelijk bedienbaar en door de weinige tandwielovergrengingen enorm fel en snel!!

Reacties

DANOONTJE POWERR
Ook maar aan het tractorfannen geslagen 😉
mjn1971
Je moet toch wat doen met je vrije tijd Martin!
DANOONTJE POWERR
@mjn1971 Nou, welkom zou ik zeggen.
Ik heb nog wel wat tips voor je.
Als iemand op een foto van je reageert wordt het grijze nulletje rechtsboven rood en staat daarin het aantal meldingen.
Als je daarop klikt kun je die bekijken.

Als je iemand wilt beantwoorden kun je bij zijn reactie op het gele ballonnetje klikken dan krijgt hij ook zo'n melding.
Die dingen en nog meer kun je ook vinden als je op help klikt.

De site heeft wel al een tijdje last van een storing en daarom kun je nu je eigen profiel niet zien, daar kon ik anders een Pers. Bericht sturen.
Dat lukt nu niet dus dan maar even zo.

Veel plezier op TF!
mjn1971
@DANOONTJE POWERR Merci, ik zal is kijken of dat nu is gelukt, heb op het ballonnetje gedrukt, ben niet zo highteck.....
DANOONTJE POWERR
@mjn1971 Helemaal goed haha.
Ik kwam er ook pas heel laat achter, vandaar de tip!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 390 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!