Nieuwe Neuson kraantje,, van Loonbedrijf Klein Texas,, Typuh 3503... Foto is geplaatst door Fendt614LS op 30-10-2007 om 09:01:32, met 15 reacties.

Neuson 3503

Fendt614LS
Nieuwe Neuson kraantje,, van Loonbedrijf Klein Texas,, Typuh 3503..

Reacties

Fendt614LS
Ik stel voor om de foto te verplaatsen van Foto Neuson 3602 RD naar Neuson 3503
Thomas_MF
Foto is verplaatst van naar Neuson - 3503, de titel van dit onderwerp is dus ook gewijzigd.
fendt926
Mooi van de website af geplukt
Reinier
Stoutert
Fendt614LS
,, Jammer dat je er over begint.. Ik zal overall ff de bron melding bij zetten 😉 Ik ben te lui om er heen te gaan en foto's te maken..
fendt926
Jaa ik weet wel wat ze nieuw hebben hoor 😃 en wat van internet komt... rij der nouw gewoon keer heen met schakel dan kan je genoeg foto's maken staat genoeg mooi spul
Fendt614LS
Het is al heel vroeg donker he,, en ze zijn er pas om half 6 ofzo 😃 Neej srrty smoesje... Neej maar deze Nieuwe neuson is van de vader van een vriend van mij.. die vader heet Wim Groot,, ken jij die of ni?
Ben wel een keer heen geweest om foto´s te maken maar ben ze kwijt geraakt 😞 Maar dat was vorig jaar ofzo..
fendt926
Jaa wim ken ik wel .. ik heb der stage gelopen 2 weken
Fendt614LS
Oohw jah dat is waar ook,, Hoe heet jij eigenlijk? Jij werkt nu zeker bij Danenberg?
fendt926
Arjan.. ja ik werk al bijna 1.5 jaar bij danenberg
Fendt614LS
Dat is pittig lang 😄 En jij woont daarow ook in de buurt bij Danenberg? Ze hebben toch twee schuuren op verschillende plaatsen?
fendt926
Nee ik woon in bergen.. ik denk dat je met 2 schuren in de war bent met klein texas die hebben 2 schuren wel aan de zelfde weg maar eindje verder op.. danenberg heeft paar grote schuren naast elkaar.
Fendt614LS
Jah in Heerugowaard.. aan de Veenhuizerweg toch ? Daar woonen zeker Frans van der Zalm met de dochter van Danenberg? En met Danenberg bedoel ik Jos Danenberg van het filmpje van zijn site

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Neuson 3503 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!