Een aantal reportages aan het maken, en dan kom je deze prachtige Fendt 312LSA met Steketee Cultiflex tegen, welke ik vorig jaar 29 September op de plaat legde. Hele mooie combinatie!Binnenkort meer o

Fendt 312 LSA

Boerenjongen16
Een aantal reportages aan het maken, en dan kom je deze prachtige Fendt 312LSA met Steketee Cultiflex tegen, welke ik vorig jaar 29 September op de plaat legde. Hele mooie combinatie!

Binnenkort meer op: trekkertrekker.nl/

Reacties

Ritchie
Hele mooie Fendt!

Bij Koopmans hebben ze ook zo'n mooie 311 LSA, staat ook vaak voor de dumper.
Boerenjongen16
@Ritchie Fotootje? Zijn hele mooie series van Fendt. Vind ze 10x zo mooi als de nieuwe generaties van de Duitsers!
Ritchie
@Boerenjongen16

Pfoe.. Zou ik even moeten zoeken. Heb zo gauw geen duidelijke foto's denk ik. Heeft behoorlijk brede banden. Zijn wel super trekkers hoor, 14.000 uur zonder sleutel aan de motor 😉

Van wie is deze?
1046
Net zo'n beest als deze
Ritchie
...
Boerenjongen16
@1046 Prachtig! @Ritchie Netjes ja! Denk dat degene op mijn foto is overgespoten... geen krasje/ roest te bekennen. Deze 312LSA is van Kees Hanson uit Fijnaart.
Ritchie
@Boerenjongen16

Ja is niet de beste helaas. Als we er zijn zal ik nog eens betere foto's nemen. Heeft ook nog zo'n mooie 308 LSA met dezelfde banden.

Ken ik niet, grote akkerbouwer?
1046
Zijn beste trekkers , heb er zelf jaren meegewerkt, was helaas een 30 bak , maar maakte em wel sterker op de wielen
Boerenjongen16
@Ritchie Geen idee Ritchie... denk een gemiddelde akkerbouwer, dus hectare of 50 a 60 ofzo. Heeft zijn spul wel super voor elkaar, waren ook nog aan het zaaien op het zelfde perceel.
BartFarming
Jammer dat onze 311LSA niet meer zo heel mooi is, maar hij werkt nog wel perfect!
Boerenjongen16
@BartFarming Alles kan mooi worden, als je er maar wat tijd en geld in steekt.
BartFarming
@Boerenjongen16 hij is niet afgedankt ofzo, maar er zijn wel punten die wel mooier kunnen. Jammer genoeg heb ik het niet voor het zeggen wat er mee gebeurt 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 312 LSA ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!