Foto van een Mc-Cormick B-450, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door oldtimergek op 09-01-2014 om 11:05:44, met 5 reacties.

Farmall B450

16.979 foto's van @oldtimergek

oldtimergek
Foto van een Mc-Cormick B-450, bezig met poseren.

Reacties

SJB533
Dit is een Farmall! 😉 Zie je die voorasdrager? (Jij ook @koffieDick?) Die is ook typisch op de Farmall 😄
SJB533
Ik, SJB533 en 1046 hebben dit object verplaatst van Tractoren Mc-Cormick B-450 (Poseren) naar Tractoren Farmall B450 (Poseren)
deere97
Dat die vooras aangeeft dat het farmall is is dikke onzin, dit zijn de voorassen die gemaakt werden in Engeland. Ik heb zelf ook een aantal farmall en mccormicks trekkers. Deze zijn gewoon gemaakt in een bepaalt land waar ze andere voorassen noudig hadden. in dit geval is Engeland, deze as heeft een kortere draaicirkel dan de assen onder de trekker.
b450
Maar dit is wel een Farmall!!! En het verschil is echt wel de vooras! Maar ook een achteras met verstelbare spoor breedte en ook een ander plaatwerk en stuur inrichting.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Farmall B450 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!