De aandrijfas heeft weer splines :-) en ook het huis is weer rond. Foto is geplaatst door wilbertkw op 13-01-2014 om 15:53:06, met 9 reacties.

Landini Onderdelen

115 foto's van @wilbertkw

+1
wilbertkw
De aandrijfas heeft weer splines 😄 en ook het huis is weer rond

Reacties

Deutz-5006
Mooi werk, ook leuke karwijtjes!
EdwinEenink
Hoe heb je dat zo mooi gekregen? Kunt hem moeilijk in een draai bank zetten 😛 Moet er namelijk zelf ook nog een keer aan want de onze word ook gammel
wilbertkw
@EdwinEenink eerst een hulpstuk laten maken 😄 In Varsseveld zit een bedrijf dat daar heel handig in is 😄
EdwinEenink
Aha, service center. Daar hebben we toen ook de as heen gebracht om er nieuwe spie banen op te maken. Maar dat was voor de 3060. Nu is de 3075 an de beurt. Maar heb je de vooras er ook heen gebracht? Die plaat waar de as aan zit zeg maar.?
wilbertkw
@EdwinEenink nee dat werd mij te gek ik heb de pot die je hier op de foto ziet weg gehad met de assen en de schommellagers. Het as die op de grote plaat zit heb ik een soort speedisleeve opgemaakt.
wilbertkw
@EdwinEenink Dit is dezelfde as 😄
EdwinEenink
Aha, duidelijk! Komt me bekend voor die as waarvan de spie banen af zijn.
+1
wilbertkw
@Bert-Landini dan had jij meer geluk dan mij 🍻

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landini Onderdelen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!