Foto van een Kubota KX 080-3, bezig met poseren. Foto is geplaatst door simonNew-Holland op 14-01-2014 om 20:51:26, met 7 reacties.

Kubota KX 080-3

simonNew-Holland
Foto van een Kubota KX 080-3, bezig met poseren

Reacties

mdoornekamp
Kubota zijn toch wel de betere kranen
teunis
@mdoornekamp

Hebt er zelf ook en bij mij bevalt hij super! Alleen t auto idle laat te wensen over bij mij
mdoornekamp
@teunis O wat doet ie dan? Heb zelf een 161-3 alfa ook met auto idle. Toeren varieert soms iets. Maar er zit ook geen electronische pomp op. Gewoon een servomotor die de gashandel bedient
teunis
Oke ik heb een kx91-3 ja dat toeren varieëren doet hij bij mij ook maar is ff gewenning, bij mij geeft hij een aantal storingen aan en bij volgas laat ie soms t gas dicht vallen ( gebeurt miss eens per week ) en t gas blijft regelmatig hangen! Is al paar keer terug geweest naar verkooyen maar die weten ook niet wat t is, wel zijn alle sensoren al een keer vervangen.

Buiten dat draait t als een scheermes!!!
ford8340sle
Hey dit is mijn Kraan.!! Simon.:p
simonNew-Holland
@ford8340sle Ja, dat klopt als een bus Dennis.
kwam de foto nog tegen! 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kubota KX 080-3 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!