De  Underdrive clutch plaat.. Foto is geplaatst door Valtra-Fordpower op 15-01-2014 om 15:48:35, met 5 reacties.

Ford 5610

Valtra-Fordpower
De Underdrive clutch plaat.

Reacties

ford5000
Da's inderdaad tijd voor een nieuwe.
Valtra-Fordpower
Mijn vermoeden is dat ie al een tijdje gebroken was, en recent ook eens een tijdje de tanden heeft gepoetst. Gelukkig heeft ie geen groef in de directdrive koppelingshuis getrokken.
RPCounty
@Valtra-Fordpower ik neem dus aan dat je het probleem nu gevonden hebt. mooi, dan dachten we toch in de goede richting. Heb je de andere platen (kleine) ook nog bekeken? als je die kleine as vanachter er uit trekt met een paar bandenlichters, pak je zo deze trommel er af, en kun je zien of de carrier ingesleten is of de tanden scherp van de platen.
Valtra-Fordpower
@RPCounty Ik heb inderdaad het andere pakket ook even los gehad, en plaat voor plaat geconstateerd dat die nog als nieuw zijn. 😄

Wel heb ik gezien dat ie zweet bij het vliegwiel, en het druklager giert wel een beetje.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 5610 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!