25kuub zwoar zwart zoab....naar het depot. Foto is geplaatst door eXtratrekker1 op 18-01-2014 om 21:36:14, met 16 reacties.

Claas Axion 950

eXtratrekker1
25kuub zwoar zwart zoab....naar het depot

Reacties

fendt818vario
Dit is zeker de eerste keer dat er echt mee wordt gewerkt?
jehan
@eXtratrekker1 toch wel gereden met de kleppen dicht?
jehan
@eXtratrekker1 wil ik als ouwe rot de test doen werkt het niet ..
fendt920vario
Moooie strakke bak dikke combi
T Stuijt
Er kan een hoop gezegd worden, Maar deze man heeft hier een prachtige combinatie, en heeft er zo te zien het werk voor! Doet denk ik niet iedereen hem zomaar even na!.
mike_v
Enkel omdat ik eerder al gezegd heb dat het een laatste bijdrage zou zijn @GROENEDEERE. Achteraf reageerde je toch niet dus. Als jij zo zeker zou zijn van je mening, dan zou je er geen probleem mee mogen hebben het hier openlijk te vertellen. Maar blijkbaar sta je toch niet zo stevig in je schoenen als je zelf denkt!
jehan
He gaan we nu maar reacties verwijderen
GROENEDEERE
@mike_v

Ik sta idd niet stevig in mn schoenen ik draag nota bene klompen.
Zoals ik al eerder zei. Ga ik niet openlijk vertellen wst meneer verder uitvreet. En blijkbaar voelt een persoon zich aangesproken gezien er reacties verdwijnen.
GROENEDEERE
@jehan pffffff
jehan
@GROENEDEERE ach laat ze er het hunne maar van denken ..sommigen weten wel beter
mike_v
@GROENEDEERE, @jehan; blijkbaar moet je geen '12-jarige' zijn om niet fatsoenlijk te kunnen praten.
Spijtig.
GROENEDEERE
@mike_v blijkbaar moet je geen belg zijn om iets te kunnen begrijpen.
Zit je bij iemand onder de keukentafel?
mike_v
@GROENEDEERE, op het moment niet.

Maar je kan toch niet verwachten dat je iemand 'naar jouw kant' gaat krijgen als je niet openlijk je probleem met de persoon in kwestie op tafel legt. Maar zoals eerder vermeldt, ik ga de reacties onder deze foto niet verder zetten. Laat maar weten aan de plaatser als je deze reactie gelezen hebt, dan kunnen ze allemaal verwijderd worden en kunnen de personen die niet altijd negatief reageren op bijdragen van de persoon met een zuivere lei beginnen.
GROENEDEERE
Dus in jouw ogen reageer ik altijd negatief. Wat een trieste belg ben je toch. Kijk aub verder dan je neus lang is en kom onder die keukentafel weg.
kuiltje
@eXtratrekker1 Wat een domme eend ben jij zeg! Beetje grote praat rond strooien, dat je zo goed kunt dumperen. En dan na 3 vrachtjes al knetter vast in het bouwland zitten, tot de Balg van de trekker aan in gegraven, dom dom dom.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Axion 950 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!