Het neusje van de zalm!Die van een prachtige John Deere 6110RC!Bij John Deere dealer of the future: Geert-Jan de Kok Esbeek.

John Deere 6110RC

JD6930
Het neusje van de zalm!

Die van een prachtige John Deere 6110RC!

Bij John Deere dealer of the future: Geert-Jan de Kok Esbeek.

Reacties

JD3010
Mooi,
JD6930
@JD3010

'T was echt heel apart!

Gisteravond had ik echt een voorgevoel dat ik m'n camera vandaag mee naart werk moest nemen, en na 't werk opweg naar huis even bij de Kok binnen moest stappen, ik had het gevoel dat er wel eens een RC of MC zou kunnen staan. Zodoende, ik dus daar naar het werk heen met m'n camera bij natuurlijk, stap de loods binnen, en ja hoor, daar staat er een!

Best apart opzich, maar wel mooi! 😛

Zijn mooie trekkertjes!

Heb nog wel iets meers wat best mooi is. Zat gisteravond een beetje google maps af te speuren bij o.a. de JD fabriek in Mannheim, zie ik daar in een keer op luchtfoto's van 2009 6 en 7R serie tractoren staan...

Heb er printscreen's van gemaakt. Ook van die Fendt'jes, Claas, New Holland, Case en misschien nog wel Renault die daar in hoekjes tussen muren en gebouwen verstopt stonden trouwens. 😛
JD3010
@JD6930 Ik heb er 1 keer 1 gezien. Verder ken ik er te weinig van.
fendt-vario
Radio control ? :lol:
JD6930
Quote @fendt-vario:
radio control ?

R: Luxe versie, C: Compact
JohnDeere5720
@fendt-vario 😃 hahaha
@JD6930 Ik en m'n vader vonden z'n trekker ook heel mooi! 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6110RC ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!