Foto van een Mc-Cormick-Deering Little genius nr8 14 inch Ploeg, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door HarmBoer op 25-01-2014 om 13:33:23, met 6 reacties.

Mc-Cormick Ploeg

HarmBoer
Foto van een Mc-Cormick-Deering Little genius nr8 14 inch Ploeg, bezig met poseren.

Reacties

RF-HanomagR19
Erg mooi geworden.

Nieuwe 6 kantige moeren gebruikt bij het assembleren, of de originele 4 kante weer. (of zaten hier van 4 kante moeren op?)
HarmBoer
@RF-HanomagR19 De oude moeren waren allemaal voor 2\3 weg gerot.M16 vierkante moeren was nog wel aan te komen bouten heb ik niet kunnen vinden of ik had met draadeind moeten werken.Ik heb daarom maar met zes kante moeren en bouten gewerkt.
RF-HanomagR19
@HarmBoer
Zelfde heb ik hier ook met een getrokken cultivator, was benieuwd hoe andere het oplosten vandaar. Sommige bouten waren voor de helft weg tussen de kop en waar de moer zat.
allis man
@HarmBoer Dat ziet er er weer prachtig uit.
Minitauro
@HarmBoer Heel mooi geworden, u heeft eer van uw werk!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick Ploeg ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!