Foto van een Tractors Diverse, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door mark b op 29-01-2014 om 11:33:34, met 7 reacties.

Tractors Diverse

mark b
Foto van een Tractors Diverse, bezig met poseren.

Reacties

caseboy
Je had beter een foto kunnen maken van die magnum ernaast want deze nh is spuuglelijk
worteljcb
@caseboy Misschien moet je eerst eens ff beter kijken of je ergens in verdiepen voordat je je mond lostrekt... Die magnum is namelijk een Agco en die New Holland is een bijzondere machine.

Mooi die TV140, zie je niet veel. Is die eigenlijk speciaal voor de Verenigde Staten gebouwd? Want daar zie je deze nog wel eens voorbijkomen.
Schluterfan
@worteljcb

Werden in der tijd in Winnipeg gemaakt, maar denk door de overname van Buhler dat de productie van dit ook wel gestaakt is. Je kon bij die dingen ook de hele stuurkolom draaien. Beetje zo het idee a la Moffet, dat waren britse trekkers, die de basis hadden van een MF 390 alskt goed heb 😉
worteljcb
@Schluterfan Oke, bedankt. Dus ik zat wel in de goede richting te denken :lol:

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Tractors Diverse ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!