Foto van een Onbekend Kipper, kleine huid transplantatie. Foto is geplaatst door mdoornekamp op 29-01-2014 om 18:08:40, met 8 reacties.

Onbekend Kipper

mdoornekamp
Foto van een Onbekend Kipper, kleine huid transplantatie

Reacties

JD3010
@mdoornekamp Mooie voorbanden. Lek gehad?
mdoornekamp
@JD3010 Voorband. Het is maar 1 vredestein. Andere 3 zijn Michelin Cargo. Heb zelf wel een voorkeur voor de michelins. Deze hebben een breder loopvlak bij dezelfde maat.
radium45
@mdoornekamp De Michelin neemt meer grond mee de weg op.
JD3010
@mdoornekamp Ik zag het alleen deze voorop een Vredestein was. Ik heb ze al vanaf 2000 onder 1 kieper, ze doen het prima.
mdoornekamp
@radium45 Klopt. Maar wij rijden alleen in het land als het droog is. 😄 Onder een grondkipper zouden wat grovere banden misschien betere zijn. Voor een opraapwagen vind ik michelin wel het mooist. Zit wel een prijskaartje aan.
mdoornekamp
@JD3010 Dit is wel een radiaal flotation pro. Waren die er toen ook al?
JD3010
@mdoornekamp Die heb ik ook Flotation Pro, ze waren er toen net op de markt. Het was toen een demoset die tijdens de Aardappeldemo gebruikt was.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onbekend Kipper ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!