Een van de twee John Deere 8200's van loonbedrijf Bosmans draait het land op tijdens een mooie grasoogst op 21 augustus 2013 te Diessen, achter zich wachten de auto's om verder te kunnen scheuren.Een

John Deere 8200

JD6930
Een van de twee John Deere 8200's van loonbedrijf Bosmans draait het land op tijdens een mooie grasoogst op 21 augustus 2013 te Diessen, achter zich wachten de auto's om verder te kunnen scheuren.

Een van de geniet momentjes van de oogsttijden! Een stoet auto's die moeten wachten op een trekker etc. die het land, een kuilplaats op rijdt en dus even niet door kunnen scheuren zoals vele doen, met scheuren bedoel ik dat handje vol automobilisten die het bord (max.) 60 (km per uur) niet willen zien en dus te hard over deze wegen scheurt.

Reacties

eddyscania
Ik ken het........
JD6930
Quote @eddyscania:
ik ken het........

Ik schat vele onder ons. 😉

Ik weet niet precies hoe hard een auto voorbij moet rijden als die 60 km per uur rijdt maar weet wel dat er genoeg zijn die hier die grens aardig goed/vaak overschrijden.

En de politie, tja die willen op snelwegen nog wel eens controlleren op snelheid, maar op deze landweggetjes is heel zeldzaam als er eens gecontrolleerd wordt, hier wel tenminste.

Vroeger werdt er nog wel eens regelmatig gecontrolleerd, maar die mannen in politiepak in burger auto met een veelste groot flitsapparaat op een open stuk waar zeker een 100 m voor hun auto geen bomen stonden en ook weinig struiken waardoor men de auto al van ver zag staan en dus afremde zullen wel te weinig bekeuringen opgebracht hebben om ze nu nog regelmatig te laten controlleren schat ik.

Ik weet dat nog wel, stond als ze hier controlleerde altijd schuin voor ons huis in de berm, tegen het gazon, je zag de auto's gewoon afremmen en een stukje voorbij die auto het gaspedaal weer intrappen.
JD6930
@eddyscania

Hier waar op de ene foto de 8100 ongeveer staat, en waar ik stond toen ik de foto van de Krone maakte, daar stonden ze altijd te controlleren op snelheid als ze er stonden:
eddyscania
@JD6930

waar is dit dan?... ik weet wel dat het een weggetje is achter diessen door........denk ik .......
JD6930
Quote @eddyscania:
@JD6930

waar is dit dan?... ik weet wel dat het een weggetje is achter diessen door........denk ik .......

Westerwijk. 😉

Verbindingsweg van Diessen naar Esbeek.
eddyscania
@JD6930

dan had ik de goeie...........
JD6930

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 8200 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!