Foto van een 6 duims koppeling, bezig met in de werkbank hangen.Het mechanische werk klaar, nu nog hydraulische in orde maken.

Zelfbouw Mesttank

dieseltank
Foto van een 6 duims koppeling, bezig met in de werkbank hangen.

Het mechanische werk klaar, nu nog hydraulische in orde maken.

Reacties

guldner75
@dieseltank
altijd mooi om te zien zulke knutsel werken !
loki0134
Ja mooi project! zie hier graag meer foto's van 😄
Fendt926Driver
Quote @dieseltank:
Foto van een Zelfbouw Mesttank
denk toch niet dat jou zelfbouw mesttank in de bankschroef past. volgens mij is dit de hydraulische aankoppeling van de aanzuigslang aan de tank. hoe stel je de druk in van de cylinder met aantrekken?
geertyb0y
Op welke ton komt deze constructie?
fendtkubotab1600
Min schoonbroer is precies het zelfde aant maken . Voor jullie ton. Staat ergens een mooi filmpje van op internet hoe het wekt en nou wou hij het ok 😄
casejxu
Ik heb t ook gehad! heb wel ervaren dat het het makkelijkst is de cilinder afstelbaar te maken om een goeie afsluiting van de slang te verkrijgen!!!
johndeerefavo
Men buurman krijgt ook zoiets 😉

Dit systeem word het toch ?

dieseltank
@Fendt926Driver phoe phoe, de koker is de mesttank. kuubs maken. nee, mij leek dit de beste categorie om hem in te plaatsen.
Kan een overdrukregelaar tussen de toevoer en retour bouwen maar lijkt me overbodig. heb deze koppeling met o-ring aangehouden aan de maat, moet goed zijn in mijn ogen. Zit goed strak.

@geertyb0y bij ons thuis op de tank, misschien als peter t wat vind bij hem ook, maar dan een T stuk er tussen zodat je handmatig en automatische langs mekaar het. met een mestcontainer moet je toch uit de trekker.

@johndeerefavo ja zon systeem word het.


@guldner75 zullen nog wel wat foto's volgen.


deze werkt mooier, maar is niet zo universeel. (gezien nog n keer een andere tank komt)
staaf
Hier ga je veel plezier van hebben 😉 Gaat bij ons alweer zn 4e jaar in zonder problemen.
dieseltank

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw Mesttank ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!