Foto van een Fordson Power Major, bezig met poseren. extra olie functie fordson major?. Foto is geplaatst door ferguson 35 op 09-02-2014 om 12:50:24, met 9 reacties.

Fordson Power Major

ferguson 35
Foto van een Fordson Power Major, bezig met poseren. extra olie functie fordson major?

Reacties

RPCounty
Zeldzaam!
ferguson 35
@RPCounty zijn deze gemaakt voor de kranen en maai armen van mc connel?
RPCounty
Ik zou het niet weten... ik heb er nog nooit 1 gehad.
stannetje96
@RPCounty is dit een primeur? Iets wat je niet weet 😃
RPCounty
@stannetje96 hahaha zo zou je het ook kunnen bekijken. mooi dat we zo allemaal wat kunnen leren.
selten
We kunnen proberen @ford5000 te vragen of hij hier iets van weet, of misschien iemand kent. Misschien @RPCounty weet je wel iemand die hier een beetje verstand van heeft, is opzich best interresant om te weten dan 😉
ford5000
Zou het zo ook niet weten.
Dan zou ik eerst meer van de opbouw moeten zien dan alleen het ventielblok zelf.
ferguson 35
Op eBay werden er laatst 2 aangeboden. In de beschrijving stond dat ze gemaakt zijn voor de heggen scharen, veeg borstels en andere hydraulische werktuigen van Mc connel. Hiermee krijg je een volledige olie stroom. eigenlijk hetzelfde als het extra ventiel blok alleen hoef je deze niet vast te houden. Ik wil m gaan gebruiken voor een hefmast. Ga proberen of het werkt om m nog voor het extra ventielblok te plaatsen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Power Major ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!