Foto van een JCB Fastrac 8250, bezig met gras inkuilen.ik op de 8250 even een vrachtje kuilvoer wegbrengen naar een boer die het voer op had. Dit was ook de eerste rit voor de zelfbouw wagen.

JCB Fastrac 8250

gerben
Foto van een JCB Fastrac 8250, bezig met gras inkuilen.

ik op de 8250 even een vrachtje kuilvoer wegbrengen naar een boer die het voer op had. Dit was ook de eerste rit voor de zelfbouw wagen.

Reacties

Fendt926Driver
Rijen ze daar altijd met dubbel lucht op de trekker?
gerben
@Fendt926Driver ja in principe wel, dat doen ze omdat het op hun manier veiliger is. de trekker ligt stabieler op de gravel weg. Ook op het veld is het comfortabeler met dubbel lucht. deze trekker liep 69kmph zowel op de weg als in het veld.
930triplemaaier
@Fendt926Driver wat gerben zegt klopt wel je hebt ook minder last van dwijlen en de bandenspanning kan ook wat zachter waardoor het weer wat beter veert
Fendt926Driver
Quote @930triplemaaier:
minder last van dwijlen
dat kan kloppen maar met draaien kan er ook eerder een band onder de wagen komen en dat geeft hele grote krachten op de steekassen.
maar in zo'n wijd land zullen alle bochten ook wel wijd zijn
gerben
@Fendt926Driver En de jcb stuurt niet scherp genoeg om de band er tegen aan te krijgen. we hebben toen ook speciaal langere dissels aan de wagens gemaakt zodat de band niet tegen de bak zelf aan kan komen.
hermanjohndeere
@gerben is dit bij feitsma?
hermanjohndeere
@gerben ik zag het al bij een andere foto 😃

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de JCB Fastrac 8250 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!