mijn verzameling maar eens netjes in een vitrinekast geplaatst.. Foto is geplaatst door gypCaseXL op 14-02-2014 om 11:02:36, met 9 reacties.

Landbouw miniaturen 1:32 Mijn verzameling

gypCaseXL
Mijn verzameling maar eens netjes in een vitrinekast geplaatst.

Reacties

oldtimergek
@gypCaseXL ook bij de lidll wezen shoppen, is deze week weer in de aanbieding. Zijn mooie kwalitatief goeie vitrine kasten. Is wel erg rood in de kast.
gypCaseXL
@oldtimergek Jep! ideaal die aanbiedingen van de lidl. kwalitatief is de kast wel in orde volgens mij, hij is in ieder was niet te beuren zo zwaar 😉 trap op krijgen ging ni vanzelf

dat rood zal enkel meer worden, zodra er weer een case of cormick bij komt, verdwijnt er weer een groene of blauwe uit de kast 😉
Ferdinanddijkstra
Mooie verzameling
Andy Baelen
Hallo,

De Case trekkers zijn het mooist,mijn favoriete merk.
gypCaseXL
@Andy Baelen daar ben ik het deels mee eens, voor mij geld case ih óf mc cormick 😉
claasfan
Mooie verzameling welke claas en renault zij dat op de 2de plank van boven?
gypCaseXL
@claasfan bedankt! Het is een claas celtis 446 en een Renault ares 620 RX
B4CaseIH
*Geil Geil*

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landbouw miniaturen 1:32 Mijn verzameling ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!