3 maal John Deere 2030 en 1 2040 met erlangs de voorasjes.Daag kleine hertjes, na jaaaren werk te hebben verzet in de lage landen, opweg naar een nieuw leven, een volgend avontuur...Een nieuw leven/av

John Deere Meerdere

JD6930
3 maal John Deere 2030 en 1 2040 met erlangs de voorasjes.

Daag kleine hertjes, na jaaaren werk te hebben verzet in de lage landen, opweg naar een nieuw leven, een volgend avontuur...

Een nieuw leven/avontuur in Afrika!

Voorasjes eraf i.v.m. transport

Reacties

DieterL
@JD6930

Lastig sturen 😄

Passen ze wel beter in de container
JD6930
Quote @DieterL:
Passen ze wel beter in de container

Denk het wel, ons pa heeft het gezien dat ze de container tot de nok toe vol stopte met deze trekkers, was een vrij lange container dacht ik.

Best mooi dit vindt ik, die trekkertjes kunnen daar nog goed werken, en daar kan niet iedereen al die luxe van de huidge serries al gebruiken.
JD6930
@DieterL

2 van de 4 hadden ook een cabine trouwens die deels er af is. Zal ook wel voort transport zijn.
walker1
Je betaald per container, dus hoe meer je in die container kan proppen, hoe rendabeler het is.
waarschijnlijk rollen ze de eerste er achteruit in en zetten die zo neer dat ze de volgende er vooruit in rollen en dan staan ze met de motorblokken naast elkaar. de voorassen proppen ze er wel weer ergens tussen, of desnoods bovenop de trekkers.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van John Deere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!