Foto van een John Deere 1030. Voor het eerst weer buiten na de motorrevisie. Inmiddels zijn de laatste puntjes aangepakt en zit de kap er weer op.

John Deere 1030

joozt
Foto van een John Deere 1030. Voor het eerst weer buiten na de motorrevisie. Inmiddels zijn de laatste puntjes aangepakt en zit de kap er weer op.

Reacties

JohnDeere5720
Word een motor veel ''beter'' na een motorrevisie?
joozt
@JohnDeere5720 bij mij wel, trekker had veel compressieverlies wat resulteerde in slecht starten en minder vermogen. Dat is nu aanmerkelijk verbeterd!
JohnDeere5720
Quote @joozt:
Dat is nu aanmerkelijk verbeterd!

Mooi, daar doen we het voor 😉

Is dat erg duur? dat reviseren?
joozt
@JohnDeere5720 precies! Dat ligt eraan of je er origineel spul in doet of bijvoorbeeld van kramp! En of je veel zelf doet of veel moet uitbesteden! Mij is het reuze meegevallen maar ik heb dan ook niet overal origineel spul in gedaan. Voor die paar uur per jaar voldoet kramp ook prima!
JohnDeere5720
Quote @joozt:
Mij is het reuze meegevallen maar ik heb dan ook niet overal origineel spul in gedaan.

Maar is het originele spul ook veel beter dan dat van Kramp?
Tja, wij hebben ook nog wel een trekkertje staan ''JD920'' die loopt nog wel goed, maarja.. stel je voor dat et wel een keer moet gebeuren 😛

Hoeveel uur heeft die 1030 van jou gelopen voor de revisie?
joozt
Geen idee, de plaatselijke JD dealer garandeerde me dat kramp spul prima voldeed voor het werk dat ik er mee doe! Het was het mij dus niet waard om er dubbel zoveel voor uit te geven! Teller staat nu op 6691 uur en heb er 2 uur mee gedraaid na de revisie!
johndeere 3650
@joozt nu alleen nog opspuiten 😃
redeagle14
@joozt

Success en dank voor de lekkere versnaperingen, ik zal met smaak aan de JD terugdenken. En nu, Zelhem 8 juni?
joozt
@redeagle14 Jij bedankt voor je hulp! Ja ik doe zeker mee in Zelhem, zal binnenkort eens wegen en kijken of ik in een geschikte klasse pas! Heb inmiddels al r30 velgen dus hopelijk tegen die tijd ook geschikte tt banden!
wilbertkw
@joozt banden zal tegenvallen 😞 is niet veel te krijgen voor een geschikte prijs.
Maar ik zag jou naam ook al bij Zelhem staan. Kunt nu alle deelnemers weer zien 😄
joozt
@wilbertkw Toevallig net weer thuis met 2 banden op de aanhanger! Alleen nog even monteren, zal zo ff een foto plaatsen! 😉 Oke ik ga eens kijken!
wilbertkw
@joozt oh dat valt dan mee. Vorig jaar ook voor de Fendt ah kijken geweest. Mocht natuurlijk niks kosten 😄 maar het aanbod was krap.
Ik mag weer aan het werk 😄
wilbertkw
@joozt maar leuke trekker en we zullen 8 juni zien 😉
joozt
@wilbertkw Het viel ook niet mee, het aanbod is inderdaad klein. Het zijn ook niet de mooiste banden maar wel een geschikte prijs en mooi om eerst eens te proberen. Kan ik nu in alle rust kijken naar eventueel een ander setje in de toekomst!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 1030 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!