Een John Deere 6105R van de lokale JD Dealer duwt een carnavalswagen voort, afgelopen zaterdag tijdens de carnavalsoptocht in het Haaikneuterrijk(Esbeek). In de achtervolging een eenling en loopgroep

John Deere 6105R

JD6930
Een John Deere 6105R van de lokale JD Dealer duwt een carnavalswagen voort, afgelopen zaterdag tijdens de carnavalsoptocht in het Haaikneuterrijk(Esbeek). In de achtervolging een eenling en loopgroep met kleine wagen, met daarachter de ''JumboodschAppie'' van BC De Dûikelèèrs(Die op zijn beurt weer door een John Deere 6115M werdt voortgeduwd).

Hun wagen is 9 meter hoog en gaat over de concurrentiestrijdt die al vanaf dag 1 woedt tussen de Hilvarenbeekse Albert Heijn en Jumbo, de laatste heeft in mei 2013 de deuren van de C1000 in Hilvarenbeek Noord gesloten en om de hoek bij de Ah een supermarkt onder eigen naam geopend in het nieuwe winkelcentrum Hilverhof.

Reacties

steyrlanzboy
Mooi
kees
Prachtig

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6105R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!