Foto van een Atlas AB 1302, bezig met poseren. Ons kraantje... Foto is geplaatst door Trekkerman Tom op 04-03-2014 om 21:15:33, met 12 reacties.

Atlas AB 1302

Trekkerman Tom
Foto van een Atlas AB 1302, bezig met poseren. Ons kraantje..

Reacties

Boemrang
Hij werkt nog elk dag, zie je meteen.... 😃
Trekkerman Tom
@Boemrang Staat al bijna 3 jaar stil volgens mij 😉 Hij heeft bij ons ook niet veel grond verzet, wel puin, heel veel puin 😉
Trekkerman Tom
Boemrang
@Trekkerman Tom Dus hij is in feiten gewoon van zijn pensioen aan het genieten....
Hebt hij nog gelijk ook... 😃
Trekkerman Tom
@Boemrang Juist, 44 jaar oud, dan mag het ook wel een keer toch?
fendtjuh
@Trekkerman Tom

Kraan ook te koop? Buurman van me zoekt zoiets.
fendt1999
@Trekkerman Tom werkt hij nog en is hij tekoop?
Trekkerman Tom
@fendtjuh @fendt1999 De kraan is nu nog niet te koop, we willen er eerst zeker van zijn dat de kraan technisch helemaal in orde is voordat we hem verkopen. Mocht hij ooit in de verkoop gaan, zien jullie hem vast wel weer voorbij komen hier op TF.
fendt1999
@Trekkerman Tom ow oké bedankt
dennis fordson
Werkt hij nog wel
Trekkerman Tom
@dennis fordson Ja hoor, laatst nog aan de praat gehad. Alleen het luchtpedaal werkt niet, terwijl die eerst nog wel werkte. Ik weet nog niet precies waar dat aan ligt. Maar voor de rest werkt hij nog prima.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Atlas AB 1302 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!