Foto van een John Deere Star Fire, bezig met poseren.Morgen een DEMO ATU installeren op een 7430, hij gaat rijden op m-RTK (2cm nauwkeurigheid).Maandag een klant die een ATU heeft gekocht voor op een

John Deere Star Fire

Foto van een John Deere Star Fire, bezig met poseren.

Morgen een DEMO ATU installeren op een 7430, hij gaat rijden op m-RTK (2cm nauwkeurigheid).

Maandag een klant die een ATU heeft gekocht voor op een 7530 & 6910, hij gaat rijden op het GRATIS SF1-signaal (20cm nauwkeurigheid)!

John Deere Guides!

Reacties

JDeerefan
John deere heeft ook het enigste goeie GPS systeem 😃
jeroen13
@JDeerefan
Omdat het gfatis is ofwa? 😃
JDeerefan
@jeroen13 haha 😃 op de meeste tractors zie je tog een starfire, als ze met gps rijden...
jeroen13
@JDeerefan als ze hier gps hebbe zie ik meestal trimble . jaa vorige week nog en splinternieuwe john deere die van cofabel kwam ja maar voor de rest hier oh ja 1 van de 5 dat ik weet heeft zon gele bol
JDeerefan
@jeroen13 iedereen zijn eigen keus , op mijn 4240s stond ook een starfire 😃
RobinBos
@jeroen13 als je een nieuwe John Deere trekker koopt dan is het wel heel erg zonde als je daar achteraf een ander merk gps opbouwt.

Een basis John Deere gps set is de meest uitgebreide en complete set die je maar kunt krijgen. Wat bij de meeste andere merken allemaal extra optie is, is bij John Deere vaak standaard zonder daar meer voor te betalen.
jeroen13
@RobinBos dar heb je idd gelijk in!
In zou het niet weten heb me nog niet verdiept in gps

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere Star Fire ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!