Foto van een Ford 7000, bezig met poseren. Van het internet geplukt. Toch maar eens werk van maken om zo'n trekker te bemachtigen. Ideaal voor de Structural (pootmachine) voor de vroegen aardappel tee

Ford 7000

jeroenfordmf
Foto van een Ford 7000, bezig met poseren. Van het internet geplukt. Toch maar eens werk van maken om zo'n trekker te bemachtigen. Ideaal voor de Structural (pootmachine) voor de vroegen aardappel teelt.

Reacties

wouter6030
avdg-tractor.nl/ deze man is de enige tip die ik kan geven hij kan zo een ding prachtig restaureren en is gespecialiseert in ford wij hebben er een ford 5000 laten opknappen kijk maar even bij mijn foto's en op die site!
jeroenfordmf
@wouter6030 Dat is een hele mooie!!! Ben zelf ook bezig met een 5000. Vind dit veeeeel te leuk om uit handen te laten gebeuren. Hoor wel vaker dat Andre dat heel goed kan. Hoop dat ooit ook zo te kunnen.
wouter6030
@jeroenfordmf ja bedankt ja m'n vader heeft helemaal niets met het restaureren dus dat is de beste optie andre ja en succes met je 5000!
jeroenfordmf
@wouter6030 Dank je zal wel lukken zie mijn 2000 en mijn ex 135 met Multipower tussen mijn foto's 😉
wouter6030
@jeroenfordmf zo ja als ik die zie komt het wel goed als je nog vragen hebt over hoe het origineel was of is stuur me dan maar een pb'tje dan kijk ik even bij onze 5000
jeroenfordmf
@wouter6030 Zal het onthouden
nonk
En waarom zou een ander dat niet kunnen ?
jeroenfordmf
@nonk Wat zou een ander niet kunnen? poten bedoel je zeker, Nou omdat een beetje extra hef kracht geen kwaad kan. Maar andere trekkers kunnen dat vast ook heel goed. Maar vind het persoonlijk gewoon een mooi type trekker en heeft een geweldig geluid in de motor. Waar niet veel trekker tegen op kunnen 😉.
mf6255
Hey bil, als je hem hebt kom ik wel eem een bakje doen! 😉
jeroenfordmf
@mf6255 heey plomp kunnen we mooi samen touren 😉 en samen een keer mee doen aan de boerentrekker trek 😄 .

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 7000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!