De voorbereidingen voor Nederlands oudste funbike evenenment, de MTB lichtjestocht Esbeek zijn in volle gang! Morgenavond vanaf 19:00u gaat het allemaal weer gebeuren!De start en finish is sinds enkel

John Deere Meerdere

JD6930
De voorbereidingen voor Nederlands oudste funbike evenenment, de MTB lichtjestocht Esbeek zijn in volle gang! Morgenavond vanaf 19:00u gaat het allemaal weer gebeuren!

De start en finish is sinds enkele jaren ook dit jaar weer traditiegetrouw bij Geert-Jan de Kok aan de Notelstraat 53 te Esbeek.

Hier staan een 7tal gloednieuwe John Deere's (6115M, 6125R, 7115R, 6115R, 6125M, 6110RC, 6210R) buiten omdat er werdt gewerkt de loods en het terrein klaar te stomen voor dit altijd weer gezellige funbike evenement waar fanatiekelingen vanuit heel NL en daarbuiten op af komen en ook dit jaar in slechts 20 minuten volledig uitverkocht was.

Reacties

claasfan
Waar is dit?
JD6930
@claasfan

Geert-Jan de Kok Esbeek. Voor meer info waarom ze buiten stonden, zie foto omschrijving. 😉
NewHolland-T7-210
Maar wat doen ze dan met die trekkers
JD6930
Quote @NewHolland-T7-210:
maar wat doen ze dan met die trekkers

Normaal staan die binnen in de loods(waar ze nu op de foto buiten langs staan), maar omdat ze daar binnen bezig zijn met opruimen, schoonmaken, podium opzetten, hekken neerzetten etc. stonden ze nu buiten. 'S nachts staan ze natuurlijk binnen. Gisteravond tijdens die lichtjestocht stonden ze samen met nog wat andere 6010, 6020 en 6030 serie trekkers in een rij buiten langs de wachtrij van de mountainbikers, ongeveer op de plek waar ik stond toen ik deze foto maakte.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van John Deere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!