Foto van een Massey Ferguson 6490 Dyna-6, bezig met bemesten.Het eerste seizoen met deze combie.. Foto is geplaatst door Boemrang op 02-04-2014 om 19:22:36, met 14 reacties.

Massey Ferguson 6490 Dyna-6

Boemrang
Foto van een Massey Ferguson 6490 Dyna-6, bezig met bemesten.
Het eerste seizoen met deze combie.

Reacties

wibe
Huh, tank is toch vorig seizoen al geleverd?
Boemrang
@wibe Ik vertel ook maar wat de chauffeur mij verteld heeft, ik ga er vanuit dat hij wel weet....
wibe
@Boemrang ja ik weet dat deze vorig seizoen al in gebruik is genomen 😛
extrememachine
@Boemrang Deze firma staat erom bekent dat ze slordig werk afleveren en bijna altijd te laat te komen als de klant erom vraagt
CaseCS130
@extrememachine Niet zo fraai om anoniem een bedrijf de grond in te boren....
Boemrang
@extrememachine Dit vind ik ook niet netjes, maar dan vraag ik mij wel weer af, waarom hebben zij dan zo'n vrij grote klanten kring...
Komt echt niet uit de lucht vallen...
extrememachine
@CaseCS130 ik boor toch niks de grond in. Ik vermeld alleen dat ze erom bekent staan.
CaseCS130
@extrememachine Dat is toch niet netjes als je zo over andermans bedrijf spreekt. En dan nog anoniem en zonder specifieke eigen ervaringen.... Zo kun je elk willekeurig bedrijf wel een slechte naam geven.
extrememachine
@CaseCS130 Daar ben ik het niet mee eens. Ik vindt het ook fijn als mijn baas me een compliment geeft als ik mijn werk netjes heb uitgevoerd. Als ik dat niet gedaan heb mag dat ook gezegt worden. Daar leer je dan ook weer van. Als er verhalen rondgaan over een loonwerker en klanten van hun gaan naar andere loonwerkers gaan zal er toch wel een kern van waarheid inzitten toch??
CaseCS130
@extrememachine Nee, daar zit je mis mee. Hoe zou jij het vinden als mensen anoniem rare dingen over jou zeggen op basis van horen/zeggen die helemaal niet waar hoeven te zijn. Kan je wel vertellen dat je dat heel vervelend zou vinden.
Jij wilt bijvoorbeeld ergens solliciteren. Baas googled jou naam en komt jou naam tegen waarbij anoniem wordt gezegd dat jij een waardeloos persoon bent en een slechte werknemer. Dan ben je het haasje ongeacht of het wel of niet waar is.
Daarom is het belangrijk mensen/bedrijven niet op internet ongefundeerd af te branden.
extrememachine
@CaseCS130 Laat ik het zo zeggen. Vaak kun je al loonwerker je beter op een aantal dingen richten en die heel goed doen. Dan veel doen en maar half werk leveren. Maar de loonwerkers in deze regio gunnen elkaar niet zoveel en willen graag alles doen
Boemrang
@extrememachine Zoals je wellicht wel weet werkt deze nog samen met een andere loonwerker, ze zijn dan nu ook constant bezig met drie drijfmest tonnen om de klanten te kunnen bedienen...
extrememachine
@Boemrang Het is natuurlijk fijn als je met 3 tonnen bezig bent. Dan heb je er blijkbaar werk genoeg mee. Maar als klanten je dan bellen voor andere werkzaamheden ga je toch niet zeggen, nee ik heb voorlopig geen tijd.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 6490 Dyna-6 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!