Foto van een Strautmann Giga Vitesse, druk bezig met Poseren.. Foto is geplaatst door mdoornekamp op 06-04-2014 om 08:16:37, met 12 reacties.

Strautmann Giga Vitesse

mdoornekamp
Foto van een Strautmann Giga Vitesse, druk bezig met Poseren.

Reacties

Fendt926Driver
Komt die deutz niet hopeloos pk te kort of lijkt die zo klein met die grote wagen erachter
Arnold lol
Heeft wouter nou een nieuwe tank en wagen?
mdoornekamp
@Fendt926Driver Ja die Deutz komt hopeloos pk's tekort. Dit is een demo wagen omdat hun nieuwe super Vitesse cfs nog niet geleverd is.
mdoornekamp
@Arnold lol Ja ook een opraapwagen. Precies zo een als wij hebben. Ze gaan ook bij de buurman rijden. En dat zagen ze niet zo zitten met de Deurz-Fahr. Dus toen maar snel een echte wagen gekocht. Was wel een hele investering maar ze hopen er nu wel meer dan 10 jaar mee te rijden.
Fendt926Driver
Quote @mdoornekamp:
Deutz komt hopeloos pk's tekort
staat in de folder dat je 148 pk nodig hebt voor een 4001 CFS. kun je dan redelijk laden of heb je dan nog maar krap pks genoeg?
mdoornekamp
@Fendt926Driver Dat is wel krap. Voor een boer met toekomstplannen voor een grotere trekker kun je je wel een jaar redden. Maar voor loonwerk heb je gewoon 180/200 pk nodig. Anders kom je de bult ook niet op. Deze wagen kun je vergelijken met een schuitemaker 145/155 en dan redt je het met 150 pk ook echt niet.
Arnold lol
@mdoornekamp tja wouter is van goeie wil! zo gaat je wagen wel 10jaar mee alleen is je trekker wel wat eerder aan vervanging toe
newholland6640
@Arnold lol

Trekker toert wel af als het goed is 😄
timvanr
@mdoornekamp op mijn werk reden ze met rapide's 155 en Case Inter 1455 en dat ging prima maar die 14's zijn wel iets opgedraaid.
timvanr
Maar nu hebben ze net nieuwe rapide's 660 en die weet ik niet of die achter de 1455 komt.
mdoornekamp
@timvanr wat is iets opgedraaid. Met 180 pk wil het wel redelijk. Hangt er van af hoeveel messen je er in hebt en of het gras zwaar is of het land zwaar trekt.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Strautmann Giga Vitesse ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!