Foto van een Schlüter Logo. Gemaakt tijdens Schlütertreffen bij Egelseer in Neurenberg (D).. Foto is geplaatst door Clear-up op 06-04-2014 om 15:05:36, met 6 reacties.

Schlüter Logo

Clear-up
Foto van een Schlüter Logo. Gemaakt tijdens Schlütertreffen bij Egelseer in Neurenberg (D).

Reacties

steyrlanzboy
Mooi
Schluterfan
Compact 1050TV. Trekker is van een van de monteurs van Egelseer. Heb eens horen zeggen dat de vader van de huidige eigenaar zijn zoon voor gek verklaarde dat toen hij zei dat de trekker groen ging worden 😃. Schijnbaar scheen hij toen de trekker af was er nog altijd niet goed van geweest te zijn dat het geen rode trekker werd 😃
Clear-up
@Schluterfan Moet zeggen dat dat ding er verdomd goed uit zag.
SchluterMarco
@Schluterfan

Dat verhaal klopt, ik heb mijn Compact 850 van hem gekocht, de vader heeft zelfs enkele weken niet met z'n zoon gepraat zo erg vond hij het, de Compact 1050TV was trouwens voor de restauratie rood.

@Clear-up

Was er nog een beetje te zien? Ik heb op de SchlüterFan-site gelezen dat het een beetje tegenviel. Ik had zelf afgelopen zaterdag willen gaan, maar ik moest afgelopen weekend werken.
Clear-up
Mwah, kleiner dan we gedacht/gehoopt hadden. Maar wel mooi ritje gehad.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Logo ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!