Foto van een John Deere 8345R, bezig met afscheid nemen.Bey bey grote jongen!Na 4 jaar in dienst van Geert-Jan de Kok als demo het zuiden doorkruist te hebben is de John Deere 8345R met 1700 uur op de

John Deere 8345R

JD6930
Foto van een John Deere 8345R, bezig met afscheid nemen.

Bey bey grote jongen!

Na 4 jaar in dienst van Geert-Jan de Kok als demo het zuiden doorkruist te hebben is de John Deere 8345R met 1700 uur op de teller verkocht aan een grote akkerbouwer uit Noord?-Holland. Een trekker die voor sommige toch wel wat mooie herinneringen opbrengt, prijzen heeft behaald bij trekkertrek betreede afgelopen woensdag in Etten-Leur met een mooi pluimpje uit de pijp de dieplader en heeft na een overnachting in Esbeek donderdags brabantse bodem verlaten, opweg naar een vast en zeker trotse nieuwe eigenaar die hem zal inzetten bij diepspitten op de zware klei gronden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 8345R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!