Case IH Puma 155 van Melkveebedrijf Bauman aan het bemesten in Giethoorn. Voor de volledige reportage en meer van mijn foto's kun je kijken op: [url=https://www.facebook.com/pages/TB-landbouwfotografi

Case IH Puma 155

thomie22
Case IH Puma 155 van Melkveebedrijf Bauman aan het bemesten in Giethoorn. Voor de volledige reportage en meer van mijn foto's kun je kijken op: TB Landbouwfotografie

Reacties

claasfan
Mooie foto
thomie22
@claasfan Bedankt! Helaas niet zo mooi belicht ivm een ondergaande zon, maar toch een rookpluimpje dat het weer een beetje goed maakt.
claasfan
@thomie22 Ja idd. Weet jij toevallig ook de maat van de achterbanden?
thomie22
@claasfan Ik heb zowaar geen enkel idee. Sorry!
claasfan
@thomie22 Oke maakt niet uit haha.
Heb je zelf ook trekkers?
Deutz7230
Mooie foto!

@claasfan Waarschijnlijk is het een 1050/50 R32
thomie22
@claasfan Ik woon op een boerderij. Ben nog maar 16 dus eerst mijn trekkercertificaat maar eens halen. Trekker is van mijn vader: Claas Celtis 436 RZ. Als verreiker een JCB 536-60 Agri en een Keenan voermengwagen. Ook nog een Vicon Andex 1503. Dat is een vierrotorige hark. Hier een aantal foto´s:
claasfan
@Deutz7230 Oke bedankt
claasfan
@thomie22 Mooi spul!
moarten
@claasfan hier zitten 1050/65/R32 banden onder
claasfan
@moarten Oke bedankt!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Puma 155 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!