Foto van een Case IH Mammut 7800, bezig met poseren.Machtige Mammuts poseren bij Grasdrogerij Hartog op 28 juli 2004, maar ik ben bang dat ze al lang niet meer in dienst zijn..http://www.maishakselaar

Case IH Mammut 7800

3.510 foto's van @Martin Holland

Martin Holland
Foto van een Case IH Mammut 7800, bezig met poseren.
Machtige Mammuts poseren bij Grasdrogerij Hartog op 28 juli 2004, maar ik ben bang dat ze al lang niet meer in dienst zijn..

maishakselaars.nl/fotos/

Reacties

worteljcb
Volgens mij hebben ze er nog wel een staan..
Marco3095
@worteljcb Er is er in 2012 wel 1 naar Nieuw Zeeland verscheept als ik het goed heb, is toen naar een Nederlander daar gegaan maar weet niet wat die er verder mee gedaan heeft of doet.
Fendt940
Ik kom er regelmatig langs! Heb er nog wel eens een Case zien staan en aan het werk gezien, is wel al weer tijd terug..
SJB533
Dit is trouwens de eerste generatie Case IH Mammut 😄
MaxxuM4ever
Volgens mij is die achterste een gewone waar trailers achter konden die dan op iets van xs banden stonden. Dit systeem passen ze volgens mij niet meer toe. Die voorste heb ik al jaren niet meer in actie gezien in de wieringermeer, alleen die claas op rupsen en een andere claas op wielen.
weet @keeko hier niet meer vanaf?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Mammut 7800 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!