Foto van een John Deere 3130 cilinderbus. Foto is geplaatst door ardpassat op 12-05-2014 om 10:05:14, met 5 reacties.

John Deere 3130

ardpassat
Foto van een John Deere 3130 cilinderbus

Reacties

Tjerk
Wat zijn deze smerig zeg.Alles maar heel goed schoonmaken voordat je het spul erweer inzet zowel de bussen als zuigers en het blok dat moet echt perfect schoon wezen. plus wat ik hier vanuit de foto zie vindt ik die gaatjes echt niet mooi als ik jou was zou ik hem even goed schoonmaken en dan even goed kijken
Boemrang
@Tjerk Is een John Deere, dat zal het wel zijn... 😉
Tjerk
@Boemrang haha nou ik kan je wel vertellen toen ik mijn 3130 heb gereviseerd omdat ik een lekke bus had. Die zagen er bij lange na niet zo uit.
ardpassat
Hij is wel een beetje vet ,klopt! Maar waar moet eigenlijk die o-ring zitten die om de bus gaat ? Zit hij goed op de plek waar hij nu zit of moet hij helemaal bovenin zitten ?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3130 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!