Foto van een Massey Ferguson 135, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door jeroenfordmf op 08-06-2014 om 16:42:52, met 7 reacties.

Massey Ferguson 135

jeroenfordmf
Foto van een Massey Ferguson 135, bezig met poseren.

Reacties

warmerbros
Toppers
jeroenfordmf
@warmerbros Bedankt. Ze zijn kort achter elkaar van de band gerold kwam ik net achter beide zijn van het laatste bouwjaar. 1986 😄
MF65
@jeroenfordmf Mooie frisse 135 die je heb gekocht stond hier vlak bij te koop. Mooi spannetje zo.
jeroenfordmf
@MF65 Nou 'frisse 135' valt vies tegen. De tank is met een jaar ook afgeschreven en het voorraam moet ook snel behandeld worden want die is in de hoeken ook niet best. Lekken doet die wat mij betreft ook net wat te veel.. en dan heb ik het nog niet eens over de koppeling gehad.... Maar zo kun je bij iedere trekker wel een op of aanmerken geven wat niet 100% is.
MF65
@jeroenfordmf Bedoelde meer dat hij niet te veel versleuteld / opgeknapt is. Als je hem even naloopt heb je een mooi origineel MF je.
jeroenfordmf
@MF65 op de verlichting na is die inderdaad origineel.

Een frisse laklaag komt er waarschijnlijk over een jaar ook op. Zou hem goed staan, want de laklaag is net te ver verkleurt en er zitten hier aan daar toch een paar flinke beschadigingen in.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 135 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!